Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

INFO IN ENGLISH? Find essential articles and documents in our  English section

/

English

Bli medlem i Forskerforbundet

Forskerforbundet organiserer studenter og ansatte i forskning, høyere utdanning og kunnskapsformidling. Vi har nærmere 25 000 medlemmer. Forskerforbundet arbeider for høyere lønn og bedre arbeidsvilkår for medlemmene.

Vi nærmer oss 25 000 medlemmer med stormskritt; og vil markere dette ved å gi bort to elsykler. Vi trekker to heldige vinnere: Én som melder seg inn frem til vi passerer 25 000, og én verver.
Les mer her

Forskerforbundet organiserer studenter og ansatte i vitenskapelig, teknisk-administrativ eller annen faglig stilling som normalt krever høyere utdanning og som jobber innen

  • forskning og utvikling
  • høyere utdanning
  • museer og kulturminnevern
  • offentlig forvaltning knyttet til forskning og høyere utdanning

Er du usikker på om du kan bli medlem i Forskerforbundet?
Se våre retningslinjer for medlemskap

Vil du stå sammen med mange andre i et forbund som kjemper for bedre undervisning, lønn og arbeidsvilkår? Er du interessert i å få tilbud om noen av markedets rimeligste forsikringer og andre gunstige banktjenester? Bli studentmedlem i Forskerforbundet!

Studentmedlemskap

Medlemskontingenten i 2023 for ordinært medlemskap i Forskerforbundet er kr. 530,- per måned. Nye stipendiatmedlemmer betaler kr. 133,- per måned det første året, deretter kr. 265,- per måned. Studentmedlemmer betaler en engangskontingent på kr. 250,- for hele studieperioden.

Kontingentsatser

Forskerforbundet har avtaler om dobbeltmedlemskap med flere profesjonsforeninger. Som dobbeltmedlem kan du være medlem av både Forskerforbundet og din profesjonsforening uten å betale dobbel kontingent.

Les mer om dobbeltmedlemskap

Dersom du flytter, skifter arbeidssted, går ut i permisjon eller går av med pensjon må du gi beskjed til Forskerforbundets sentrale sekretariat. Logg deg inn på Min side for å oppdatere dine medlemsopplysninger. På Min side kan du også melde deg ut av Forskerforbundet.

Gå til Min side

  • Del denne siden: