Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

INFO IN ENGLISH? Find essential articles and documents in our  English section

/

English

Bli medlem i Forskerforbundet

Forskerforbundet organiserer ansatte og studenter i forskning, høyere utdanning og kunnskapsformidling. Vi har nærmere 24 000 medlemmer. Forskerforbundet arbeider for høyere lønn og bedre arbeidsvilkår for medlemmene.

Sulten på et sikkerhetsnett? Vi spanderer!

Nå er det ekstra lurt å melde seg inn i Forskerforbundet. Alle nye yrkesaktive medlemmer får nemlig gratis medlemskap ut året.
Les mer her

Forskerforbundet organiserer studenter og ansatte i vitenskapelig, teknisk-administrativ eller annen faglig stilling som normalt krever høyere utdanning og som jobber innen

  • forskning og utvikling
  • høyere utdanning
  • museer og kulturminnevern
  • offentlig forvaltning knyttet til forskning og høyere utdanning

Er du usikker på om du kan bli medlem i Forskerforbundet?
Se våre retningslinjer for medlemskap

Vil du stå sammen med mange andre i et forbund som kjemper for bedre undervisning, lønn og arbeidsvilkår? Er du interessert i å få tilbud om noen av markedets rimeligste forsikringer og andre gunstige banktjenester? Bli studentmedlem i Forskerforbundet!

Studentmedlemskap

Medlemskontingenten i 2021 for ordinært medlemskap i Forskerforbundet er kr. 498,- per måned. Stipendiater og deltidsansatte betaler kr. 270,- per måned i kontingent. Studentmedlemmer betaler en engangskontingent på kr. 250,- for hele studieperioden.

Kontingentsatser

Forskerforbundet har avtaler om dobbeltmedlemskap med flere profesjonsforeninger. Som dobbeltmedlem kan du være medlem av både Forskerforbundet og din profesjonsforening uten å betale dobbel kontingent.

Les mer om dobbeltmedlemskap

Dersom du flytter, skifter arbeidssted, går ut i permisjon eller går av med pensjon må du gi beskjed til Forskerforbundets sentrale sekretariat. Logg deg inn på Min side for å oppdatere dine medlemsopplysninger. På Min side kan du også melde deg ut av Forskerforbundet.

Gå til Min side

  • Del denne siden: