Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

INFO IN ENGLISH? Find essential articles and documents in our  English section

/

English

Gode grunner til å være medlem

Som medlem i Forskerforbundet får du bistand i lønnsforhandlinger, gode forsikringstilbud og fagbladet Forskerforum gratis tilsendt.
Ti gode grunner til å bli medlem i Forskerforbundet:

Forskerforbundets lokale tillitsvalgte representerer medlemmene i alle saker som har med arbeidsforholdet å gjøre, og deltar i de lokale lønnsforhandlingene. Om du ikke har en lokal tillitsvalgt til å representere deg kan du få råd og hjelp direkte fra Forskerforbundets sekretariat.

Finn din tillitsvalgt

Som medlem får du tilsendt fagbladet Forskerforum, som har 10 utgivelser per år. Bladet inneholder mye aktuelt stoff for deg som er ansatt i forskning og høyere utdanning. Forskerforum har egen nettavis med daglige nyheter.

Se www.forskerforum.no

Gjennom Forskerforbundets forsikringsordninger kan du skaffe deg gode og rimelige forsikringsdekninger. Medlemstilbudet omfatter livs- og uføreforsikringer for deg og for ektefelle/samboer, forsikring ved kritisk sykdom, ulykkesforsikring for hele familien, barneforsikring, ansvarsforsikring, innboforsikring, boligforsikring og helårs reiseforsikring.

Les mer om forsikringstilbudene

Som medlem i et Unio-forbund har du tilgang til flere medlemsprodukter. Esso bensinkort gir 52 øre i rabatt per liter bensin og diesel. Du får også rabatt på leiebil hos Avis, kjøp av elbil hos Bertel O. Steen, sportstøy hos Stormberg og Rottefella, og leie av feriehus hos NOVASOL, Dansommer og Norgesbooking.
Les mer om Unios medlemsprodukter

Forskerforbundet har ni foreninger som arbeider med fagpolitiske spørsmål innenfor sine fagområder. Som medlem i Forskerforbundet kan du velge å være medlem av en fagpolitisk forening i tillegg til det ordinære medlemskapet. Foreningene arrangerer kurs, konferanser og tilbyr andre fordeler spesielt for sine medlemmer. Vær oppmerksom på at de fleste foreningene krever inn egen kontingent som kommer i tillegg til den vanlige kontingenten.

Les mer om fagpolitiske foreninger

Har du spørsmål, kontakt din lokale tillitsvalgte eller Forskerforbundet sentralt på e-post eller telefon 21 02 34 00.

 

Husk å gi oss beskjed om endring av adresse, arbeidsgiver og andre medlemsopplysninger. Bruk Min side eller kontakt medlemsservice på e-post .