Pusser opp på nett

Nye nettsider, modernisert logo og ny felles lagringsløsning for organisasjonen.
– Målet er enklere og bedre verktøy for tillitsvalgte og medlemmer, sier administrasjonssjef Kjetil Mørk.

Article Image

Administrasjonssjef Kjetil Mørk

Årvåkne medlemmer har kanskje allerede fått det med seg: I april lanserte Forskerforbundet nye nettsider, og en nyoppusset logo. Administrasjonssjef Kjetil Mørk har ledet arbeidet med å modernisere Forskerforbundets digitale løsninger. Han mener det var på høy tid.

– Nettsidene våre var rett og slett utdaterte. Det handlet delvis om brukervennlighet, og delvis om integrasjon med andre systemer i organisasjonen. De nye nettsidene skal gjøre det enklere å finne den viktigste informasjonen, og har blant annet bedre søkbarhet. I tillegg snakker de bedre med medlemssystemet vårt, noe som gir bedre løsninger for lokallag og tillitsvalgte, sier Mørk.

Alle medlemmer får nå informasjon om sitt medlemskap, sine kurs og vervepoeng, og tilgang til nyttige verktøy på Min side. Mørk oppfordrer alle medlemmer til å logge inn.

– På Min side kan medlemmene oppdatere viktig informasjon vi trenger om dem, som lønn, arbeidsted og kontaktinformasjon ved behov. Vi oppfordrer alle medlemmer til å logge seg inn på de nye nettsidene for å se om informasjonen vår stemmer, sier Mørk.

Ny designmanual

Med de nye nettsidene kommer det også en ny designmanual og en modernisert logo. Også dette handler om brukervennlighet, forteller Mørk.

– Vi lanserer ikke en ny logo, vi bare pusser opp den vi har så den er lettere å bruke på flere flater. Ikke minst gjelder dette brukervennlighet på mobil, og i sosiale medier. Den nye logoen er litt skarpere. Nå håper jeg alle lokallag vil ta den i bruk. Den fullstendige designmanualen ligger åpent ute på nettsiden, sier han.

En annen nyvinning mange lokallag allerede er godt i gang med, er den nye, felles lagringsløsningen FLO (InfoCenter). Med denne løsningen er lokallagene sikret trygg lagring, også i en eventuell konflikt.

– Mange lokallag har vært avhengige av en lagringsløsning hos arbeidsgiver, som er sårbar dersom lokallaget havner i konflikt og blir midlertidig utestengt fra løsningen. InfoCenter er en skyløsning som sikrer tillitsvalgte dokumenttilgang også i streikesituasjoner, og som sikrer trygg utveksling i hele organisasjonen, sier Mørk.

Lagringsløsningen FLO er tilgjengelig via tillitsvalgtportalen.

Logg deg inn på Min side

På Min side kan du oppdatere viktig informasjon vi trenger om deg, som lønn, arbeidsted og kontaktinformasjon ved behov. Vi oppfordrer alle medlemmer til å logge seg inn på de nye nettsidene og sjekke at informasjonen er korrekt.

  • Trykk på Glemt passord og fyll inn e-postadressen du har registrert hos oss
  • Du vil få tilsendt en e-post med lenke til opprettelse av passord
  • Bruk e-postadressen og ditt nyopprettede passord for å logge inn
  • Du vil få tilsendt en kode på sms. Bruk denne for å fullføre innloggingen

Velkommen inn til din nye Min side!

 

 

(Artikkel i Forskerforum 5/2023)