Mulig streik fra tirsdag 24. mai

Ved disse arbeidsstedene tas medlemmer ut i en eventuell streik fra tirsdag 24. mai:

Article Image

Staten

Unio tar ut 850 statsansatte i streik tirsdag 24. mai om det ikke blir enighet i meklingen. En streik vil ramme polititjenester, universiteter, høyskoler og statsforvaltning i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Les mer hos Unio

Universitetene i Oslo, Bergen, Stavanger og NTNU, Meteorologisk institutt og Kunnskapsdepartementet er blant virksomhetene der Forskerforbundet har medlemmer som er tatt ut i første streikeuttak. Se fullstendig oversikt her (pdf)

Kommunesektoren (KS)

Unio har varslet plassfratredelse for over 500 ansatte i Bergen fra 24. mai. Skoler, helseinstitusjoner, biblioteker og andre kommunale og fylkeskommunale tjenester vil rammes om det ikke blir enighet i meklingen mellom Unio kommune og KS.

Forskerforbundet har medlemmer ved Bergen byarkiv, i Bergen kommune og Vestland fylkeskommune som tas ut i streik. Se fullstendig oversikt her (pdf)

Oslo kommune

Unio tar ut 82 medlemmer i streik i Oslo kommune fra tirsdag 24. mai. Forskerforbundet har medlemmer i Oslo byarkiv og Helseetaten som er tatt ut i streik. Se fullstendig oversikt her (pdf)