Bli medlem i FFTA

Teknisk-administrativt ansatte utgjør omtrent 25 % av medlemmene i Forskerforbundet! Alle som er organisert i Forskerforbundet er velkommen som medlem i FFTA. Per 2023 er vi ca. 700 medlemmer i FFTA og vi vil gjerne bli flere:

Meld deg inn i dag og bli en del av nettverket!

Kontingenten er på kr. 250 i året - for denne blir du en del av et nasjonalt nettverk som spesielt arbeider for TA-ansattes lønn og arbeidsforhold i Forskerforbundet. Du får invitasjoner til gratis deltakelse på nasjonale seminar og lokale samlinger.

Slik melder du deg inn i FFTA:
Logg deg på minside og registrer din innmelding i FFTA under «Endre opplysninger» eller send en e-post til minside@forskerforbundet.no med beskjed om at du også vil være medlem i FFTA. Eventuelt kan du sende oss en e-post, så melder vi deg inn.

Årskontingenten på kr 250 kan ikke trekkes fra lønnen, så du vil få tilsendt egen giro.

Er du i tvil om du er medlem i FFTA?
Enten fordi du feks har glemt å betale kontigenten eller tror at som teknisk/administrativt ansatt blir du  automatisk blir medlem?

Du kan selv sjekke status ved å logge deg inn på Forskerforbundet/Min side . Her er det oppført om du er medlem i en fagpolitisk forening. Er du ikke det, kan du kontakte minside@forskerforbundet.no eller en av oss i styret slik at du blir medlem.

Er du ikke medlem av Forskerforbundet ennå, kan du lese mer på www.forskerforbundet.no. Her vil du finne mer informasjon om organisasjonen. Under "Bli medlem" finner du et elektronisk innmeldingsskjema. På innmeldingsskjemaet vil du finne fagpolitisk forening som valgmulighet - og velge FFTA.

Vil du snakke mer med oss, kan du kontakte en i styret eller en av kontaktpersonene.