Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

INFO IN ENGLISH? Find essential articles and documents in our  English section

/

English

Ansettelser i Forskerforbundets sekretariat

Hovedstyret har ansatt advokat Mariann Helen Olsen som leder for juridisk avdeling i Forskerforbundet. Hun tiltrer 11. april. Mariann Helen Olsen er i dag nestleder i juridisk avdeling, og har lang fartstid som arbeidsrettsadvokat i Forskerforbundet.

14.03.2023

Advokat Mariann Helen Olsen

(Advokat Mariann Helen Olsen)

Hun har møterett for Høyesterett, og har tidligere bla. vært leder for Sekretariatet for Likestillings- og diskrimineringsnemnda. Mariann Helen Olsen overtar avdelingslederstillingen etter Ann Turid Opstad som går av med pensjon i 2023.

Synne Freberg er ansatt i nyopprettet stilling som kommunikasjonsrådgiver i generalsekretærens stab. Hun kommer fra Finansforbundet der hun i dag er spesialrådgiver i markedsavdelingen. Synne Freberg har tidligere vært seniorrådgiver i organisasjonsavdelingen i Forskerforbundet med særlig ansvar for medlemsrekruttering. Hun tiltrer 1. juni.

Tariffseksjonen i arbeidslivsavdelingen får to nye medarbeidere fra 1. mai. Ingvild Irgens-Jensen er ansatt i stilling som advokat/spesialrådgiver og har mange års erfaring fra blant annet Naturviterne og Justis- og beredskapsdepartementet. Petter Sommervold er ansatt i stilling som seniorrådgiver og har flere års erfaring fra Yrkestrafikkforbundet.

Ansatte i Forskerforbundet

  • Del denne siden: