Nå finner du medlemstilbudet på bank og boliglån samlet i Nordea

Ved årsskiftet 2022/2023 slår Nordea Direct og Nordea seg sammen og fortsetter som Nordea. Allerede i dag kan du som ennå ikke har tatt i bruk medlemsfordelen din gå inn på nordea.no og se hva du kan spare ved å flytte lånet, og ikke minst få full oversikt over alle bankfordelene dine.

Article Image

Sammenslåingen vil gi kundene tilgang på et større utvalg av produkter og tjenester på ett og samme sted, samtidig som alle Unio-medlemmer. fortsetter å få medlemspris på boliglånet. Dette kaller vi «Vinn, vinn» for alle parter, sier partneransvarlig i Nordea, Nina Farsund.

Nordea er klare til å ta imot enda flere fornøyde medlemmer!

Vi ser frem til å tilby et større og bedre tilbud når det beste fra disse to bankene slås sammen, sier Tor Egil Nedrebø, leder for Retail og partnerskap i Nordea. Dette er et stort skritt for oss og vi gleder oss til  å fortsette samarbeidet med forbundene der vi bla legger til rette for at alle Unio-medlemmer har det beste banktilbudet tilgjengelig til enhver tid, legger Nedrebø til.

Ikke tatt i bruk bankfordelene dine enda?

Unio-medlemmer kan allerede nå bli kunde hos Nordea. På nordea.no finner du alle dine bankfordeler, og du kan være trygg på at du som Unio-medlem får et av Norges beste banktilbud som omfatter bla lav boliglånsrente, tilgang til alle Nordeas spare- og investeringsprodukter og gode digitale betalingsløsninger som Apple-pay og Google-pay.

Les mer om medlemsfordelene på nordea.no

Er du allerede kunde i Nordea Direct?

Frem mot sammenslåingen bruker du Nordea Direct som du pleier og du vil få god informasjon fra banken underveis. Er du kunde i både Nordea Direct og Nordea vil du etter hvert få alt samlet i Nordea.