​​​​​​​Pågående prosesser

- Det pågår våren 2022 forhandlinger med arbeidsgiver om både ordinær særavtale og avtalen for tokt- og feltarbeid. Dette er forhandlinger hvor vi må bli enige om sluttresultatet og hvor ingen av partene kan tvinge igjennom endringer. Vi regner med at dette vil være sluttført i god tid før dagens avtaler løper ut 30.juni 2022.

- Det skal avholdes valg for ansattes representanter i styret ved NORCE i løpet av våren. Det er i dag fire ansattrepresentanter i styret. Disse er valgt fra fire geografiske valgkretser: Nord, Vestland, Rogaland, Agder/Oslo. Vi venter på at valgstyret skal komme med informasjon om tidsplan og hvordan man kan gå frem for å foreslå kandidater og avlegge stemme. 

- Lønnsforhandlinger i NORCE skjer normalt i mai og juni, lønnsjusteringer gjøres gjeldende fra 1.juli. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart det er klart. Vi viser til rådene vi ga i fjor (følg lenke til gammel sak)

- Årsmøte i lokallaget avholdes torsdag 28. april. Det vil her bli gjennomgang av årsrapport og regnskap 2021, budsjett og planer 2022, styrevalg og drøfting av utvalgte saker. Årsmøte avholdes digitalt. Det vil bli digitale eller fysiske medlemsmøter før årsmøte for å gi god mulighet til diskusjon og innspill. Disse avholdes på hver lokasjon. 

Årsmøte 2021 innkalling og sakspapirer - anntual meeting 2021 agenda: epost/e-mail.pdf / vedlegg - innkalling og saksliste.pdf / vedlegg - lokallagsvedtekter NORCE.pdf / vedlegg - årsmelding draft.pdf