Hilde Gunn Avløyp ny generalsekretær i Forskerforbundet

– Avløyp har solid ledererfaring og god kunnskap om arbeidsliv og politikk. Vi har fått en meget godt kvalifisert generalsekretær som vil videreutvikle forbundet som både fagorganisasjon og politisk aktør, sier Petter Aaslestad, leder av Forskerforbundet.

10.04.2014

Hilde Gunn Avløyp

(Hilde Gunn Avløyp)

Hilde Gunn Avløyp (50) er i dag generalsekretær i Det norske Maskinistforbund og medlem i Unios styre. Hun er utdannet jurist med spesialfag i arbeidsrett.

Avløyp har tidligere vært generalsekretær i Norsk Radiografforbund, rådgiver og forhandlingsleder i Norges Juristforbund og seniorrådgiver i Nærings- og Handelsdepartementet.
– Jeg gleder meg til å jobbe for Norges viktigste fagorganisasjonen på kunnskapsfeltet. Kunnskap er den nye oljen og det arbeidet Forskerforbundets medlemmer gjør er avgjørende for at vi skal lykkes med utvinningen, sier Avløyp.

Generalsekretæren er sekretær for Hovedstyret og Arbeidsutvalget, rådgiver for forbundets leder og øverste administrative leder for Forskerforbundets sekretariat med 39 ansatte. Hilde Gunn Avløyp vil tiltre som generalsekretær i Forskerforbundet 1. august 2014. Hun overtar etter Sigrid Lem, som går av med pensjon.

Les intervju med Avløyp i Forskerforum.

For ytterligere kommentarer, kontakt

Hilde Gunn Avløyp, tlf. 917 10 501