Pressekontakt

Forskerforbundet har 22 000 medlemmer, og er landets største og ledende fag- og interesseorganisasjon for ansatte i forskning, høyere utdanning og kunnskapsformidling.

Kontakt oss dersom du trenger bakgrunnsstoff, kommentarer eller opplysninger om forskning og høyere utdanning.

Kommunikasjonsleder Lars Kolltveit

Lars Kolltveit

Fakta om Forskerforbundet:

• Forskerforbundet er landets største og ledende fag- og interesseorganisasjon for ansatte i forskning, høyere utdanning og kunnskapsformidling.
  • Forskerforbundet har 22 000 medlemmer og er tilsluttet hovedorganisasjonen Unio.
  • Forskerforbundet har god kontakt med politikere, departementer og institusjoner innen forskning og høyere utdanning.
  • Forskerforbundet gir ut fagbladet Forskerforum månedlig.

Følg oss på Twitter:

Forskerforbundet @Forsker // Leder Petter Aaslestad @PetterAaslestad // Generalsekretær Hilde Gunn Avløyp @HAvloyp

Følg oss på Facebook:

facebook.com/forskerforbundet

Høyoppløselig bilde (jpg):
farger // sort-hvitt

Forskerforbundets logo

For flere versjoner av logoen, gå til side med nedlastbare filer.