Pressekontakt

Forskerforbundet har over 20 000 medlemmer, og er landets største og ledende fag- og interesseorganisasjon for ansatte i forskning, høyere utdanning og kunnskapsformidling.

Kontakt oss dersom du trenger bakgrunnsstoff, kommentarer eller opplysninger om forskning og høyere utdanning.

Kommunikasjonsleder Lars Kolltveit

Lars Kolltveit

Direkte 21 02 34 44

Fakta om Forskerforbundet:

• Forskerforbundet er landets største og ledende fag- og interesseorganisasjon for ansatte i forskning, høyere utdanning og kunnskapsformidling.
  • Forskerforbundet har over 20 000 medlemmer og er tilsluttet hovedorganisasjonen Unio.
  • Forskerforbundet har god kontakt med politikere, departementer og institusjoner innen forskning og høyere utdanning.
  • Forskerforbundet gir ut fagbladet Forskerforum månedlig.

Følg oss på Twitter:

Forskerforbundet @Forsker // Leder Petter Aaslestad @PetterAaslestad // Generalsekretær Hilde Gunn Avløyp @HAvloyp

Følg oss på Facebook:

facebook.com/forskerforbundet

Høyoppløselig bilde (jpg):
farger // sort-hvitt

Forskerforbundets logo

For flere versjoner av logoen, gå til side med nedlastbare filer.