Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

INFO IN ENGLISH? Find essential articles and documents in our  English section

/

English

Møt de tillitsvalgte

Bli bedre kjent med de tillitsvalgte i Forskerforbundet. Her vil vi ukentlig publisere et intervju med en av våre lokale tillitsvalgte.

  Ukas tillitsvalgt: Jo Asplin, Meteorologisk institutt

  (25.06.2020) Ukas tillitsvalgt vet mer om sommerværet enn de fleste. Men han er først og fremst opptatt av å sikre et godt nybygg for sine medlemmer på Meteorologisk institutt.

  Ukas tillitsvalgt: Bente Ovedie Skogvang, HINN

  (12.06.2020) Denne uka fikk Høgskolen i Innlandet nei på sin universitetssøknad. Bente Ovedie Skogvang forteller om en krevende prosess – og et håp om akkreditering innen kort tid. Hun er ukas tillitsvalgt.

  Ukas tillitsvalgt: Hugues Verdure, UiT Norges arktiske universitet

  (22.05.2020) Lokallagsleder Hugues Verdure kjemper for at medlemmene ved UiT Norges arktiske universitet fortsatt skal kunne velge rektor. – Et spørsmål om autonomi og demokrati, mener han.

  Ukas tillitsvalgt: Kristin Lofthus Hope, HVL

  (15.05.2020) Midt i en stor omlegging til digital veiledning, undervisning og eksamen, skal Kristin Lofthus Hope og hennes kolleger ved Høgskulen på Vestlandet flytte inn i nytt bygg med «aktivitetsbaserte arbeidsplasser». Ukas tillitsvalgt har hatt en heftig vår.

  Ukas tillitsvalgt: Belinda Eikås Skjøstad, Universitetet i Oslo

  (08.05.2020) Koronakrisen har gjort at stipendiater og postdoktorer forsinkes i arbeidet sitt. Belinda Eikås Skjøstad engasjerer seg for å sikre utrygge medlemmer retten til forlengelse.

  Ukas tillitsvalgt: Maria Tripodianos, KODE

  (30.04.2020) Ukas tillitsvalgt opplever tøffe tider med stengte museer, permitteringer og stor usikkerhet blant de ansatte. Maria Tripodianos ved KODE kunstmuseer i Bergen synes det beste med å være tillitsvalgt er følelsen av å være til hjelp for kollegaene.

  Ukas tillitsvalgt: Atle Blomgren, NORCE

  (24.04.2020) Ukas tillitsvalgt fikk ledelsen til å trekke tilbake permitteringsvarsler. Møt Atle Blomgren, tillitsvalgt for 160 medlemmer ved forskningsinstituttet NORCE.

  Ukas tillitsvalgt: Kari Alver, Folkehelseinstituttet

  (03.04.2020) I den nye spalten "Ukas tillitsvalgt" løfter vi fram hverdagsheltene som bærer den norske modellen. Først ut er Kari Alver ved Folkehelseinstituttet, som representerer 313 medlemmer som opplever hektiske tider under koronaepidemien.