Arbeidsprogram 2020

1. Revidering/oppdatering av våre hjemmesider.
  2. Overlevelseskurs for stipendiater, august/september.
  3. Lunsjseminar for utenlandske arbeidstakere: Working in Norway – Know your rights! 1.-2. september.
  4. Universitetspolitisk seminar 31. mars – 1. april , på Solstrand.
  5. Styreseminar, tid og sted uavklart.
  6. Kurs for styremedlemmer og IDU-medlemmer i regel- og rammeverk, i september på Solstrand.
  7. Medlemsrekruttering.
  8. Fornyelse av UiB-dokumentet «Kompetansestrategi med karriereveier for ledere og teknisk-, administrasjons- og bibliotekarstillinger».
  9. Kompensasjon for ekstrainnsats ved UiB: verv, utvalg, arbeid på eksternfinansierte prosjekt.
  10. Pensjonsordninger: informasjon til medlemmer
  11. Midlertidighet og kjønnsbalanse
  12. Lokale lønnsforhandlinger
  13. Forskerforbundet skal arbeide for kontorløsninger i UH-sektoren som bidrar til gode arbeidsbetingelser for å utføre forskning, undervisning og administrasjon. Det å kunne arbeide uforstyrret er her et sentralt premiss.
  14. Forskerforbundet skal utrede om det er mulig eller behov for en møteplass hvor medlemmene kan møtes og diskutere ledere og ledelse uten at de er tilstede