Velkommen til Forskerforbundet ved Universitetet i Bergen

Forskerforbundet er landets største fagforening for vitenskapelige og administrativt ansatte i forskning og høyere utdanning.

• Forbundet for dem med høyere utdanning ved Universitetet i Bergen!. Vi har nå passert 1100 medlemmer!
  • Vi ivaretar dine tjenstlige, faglige og økonomiske interesser! (Under revisjon)
  • Ønsker du medlemskap? Du finner oss i Nygårdsgaten 5 (BT-bygget), 3 etg. Kontakt oss også på
  • Information in English about our union
  • FFTA-gruppe ved UiB reetablert.
  • Dine/våre representanter i fakultetenes/avdelingenes Informasjons og drøftingsutvalg - IDU. Det er gjennom disse lokaldemokratiet utøves i henhold til Hovedavtalen i Staten. Listen er oppdatert per mars 2013. arbeid.
  • Som de aller fleste fikk med seg blir det ikke lokale lønnsforhandlinger i høst (2013).