Bli medlem

Teknisk-administrativt ansatte utgjør faktisk omtrent 25 % av medlemmene i Forskerforbundet! Av disse er ca. 650 medlemmer av vår fagpolitiske forening FFTA, så vi kan absolutt bli flere:
Meld deg inn i dag og bli en del av nettverket!

Enhver som er organisert i Forskerforbundet er velkommen som medlem i FFTA.

Kontingenten er på kr. 250 i året - for denne blir du en del av et nasjonalt nettverk som spesielt arbeider for TA-ansattes lønn og arbeidsforhold i Forskerforbundet. Du får invitasjoner til gratis deltakelse på nasjonale seminar og lokale samlinger.

Logg deg på minside og registrer din innmelding i FFTA under «Endre opplysninger» eller Send en e-post til med beskjed om at du også vil være medlem i FFTA. Eventuelt kan du , så melder vi deg inn

Vi ser fram til å få deg med i et omfattende fellesskap - og tror ikke du vil angre!

Årskontingenten på kr 250 kan ikke trekkes fra lønnen, så du vil få tilsendt egen giro.

Er du i tvil om du er medlem?
Vi får stadig henvendelser fra noen som er i tvil om de er FFTA-medlemmer. Enten fordi de tror man som teknisk/administrativt ansatt automatisk blir medlem, eller fordi man har glemt å betale kontingenten.

Du kan selv sjekke status ved å logge deg inn på Forskerforbundet/Min side . Her er det oppført om du er medlem i en fagpolitisk forening. Er du ikke det, kan du kontakte eller en av oss i styret.

Er du ikke medlem av Forskerforbundet ennå, kan du lese mer på www.forskerforbundet.no. Her vil du finne mer informasjon om organisasjonen. Under "Bli medlem" finner du et elektronisk innmeldingsskjema. På innmeldingsskjemaet vil du finne fagpolitisk forening som valgmulighet - og velger FFTA.

Vil du snakke mer med oss, kan du kontakte en i styret eller en av kontaktpersonene.