Økonomirådgiver/-konsulent

(05.07.19) I Forskerforbundets administrasjonsavdeling er det ledig to stillinger innen økonomiområdet. Konsulentstillingen er en nyopprettet stilling for å samle økonomifunksjonen i sekretariatet og styrke driften av regnskaps- og økonomitjenestene i forbundet. Søknadsfrist snarest.

Vi søker nå etter dere som er serviceinnstilte, engasjerte, operative og faglig dyktige. Dere vil være sentrale og delaktige med å løfte oss videre sammen med dyktige kollegaer. Stillingene rapporterer til fagansvarlig økonomi.

For begge stillingene vil oppgavene bestå blant annet av

• Løpende regnskapsførsel, herunder kontering og remittering av bilag- og reiseregninger
  • Lønnskjøring inkludert avstemming og avregning av offentlige avgifter herunder arbeids-giveravgift, skattetrekk etc.
  • Sikre gode rutiner og effektiv bruk av forbundets systemer, samt å videreutvikle disse
  • Bistå i prosessene med å skape en effektiv og kvalitativ økonomi- og regnskapsfunksjon, og ivareta at nye oppgaver implementeres på en god måte
  • Støtte organisasjonen i faglige problemstillinger
  • Løpende kontakt med lokallag og tillitsvalgte
  • En viktig oppgave for økonomirådgiveren vil i tillegg være å avlaste fagansvarlig økonomi

• For rådgiverstillingen ønskes høyere økonomisk utdanning (bachelornivå)
  • For konsulentstillingen kan erfaring kompensere for manglende formell utdannelse
  • Gjerne erfaring fra revisjon
  • God regnskapsforståelse og gjerne erfaring med lønnsarbeid (regnskap fra A-Å)
  • God systemforståelse og gjerne erfaring med Navision og Unit4 (Current)
  • Gode Excel-kunnskaper

Personlige egenskaper

For å lykkes og trives i rollen må dere må være faglig trygg på regnskap, og ta eierskap til ansvarsområdene samtidig som dere også aktivt bidrar til å videreutvikling av økonomi- og regnskapsområdet. Dere har høy grad av gjennomføringsevne og samtidig som det er viktig at dere er initiativrike og selvgående og evner å jobbe godt i samarbeid med andre i organisasjonen. At dere bidrar positivt til vårt gode arbeidsmiljø er også viktig, og dere må ha evnen til å stå på i jobben.

Vi tilbyr

Til de rette kandidatene tilbys to faglige stillinger i en ledende organisasjon. Stillingene vil gi gode muligheter for både faglig og personlig utvikling og dere vil bli en del av et utviklende og hyggelig arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer. Vi holder til sentralt i sentrum av Oslo med kort avstand til kollektivknutepunkt. Det tilbys konkurransedyktige lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger samt gunstige ferieordninger.

Høres dette spennende ut, ta kontakt med Senior Advisor Leif Thoring i Dfind Finance på tlf. 913 68 810 / . For ytterligere spørsmål kan også administrasjonssjef Birgitte Olafsen i Forskerforbundet nås på tlf. 922 58 445 / . Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Send søknad her

Søknadsfrist snarest. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

FINN-kode 151905795

Forskerforbundet er landets største og ledende fag- og interesseorganisasjon for ansatte i forskning, høyere utdanning og kunnskapsformidling. Forskerforbundet ivaretar medlemmenes lønns- og arbeidsvilkår samt forsknings- og utdanningspolitiske interesser. Forskerforbundet har ca. 23.000 medlemmer. Forskerforbundet er det naturlige valg av fagforbund for de som arbeider med forskning, undervisning, formidling og administrasjon av kunnskap. Forskerforbundets hovedmål er økt lønn, bedre arbeidsbetingelser og styrkede rettigheter for medlemmene. Forskerforbundet er medlem av hovedorganisasjonen Unio.