Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

INFO IN ENGLISH? Find essential articles and documents in our  English section

/

English

Journalist (vikariat)

(01.07.19) I Forskerforbundets medlemsblad Forskerforum er det ledig vikariat som journalist fra 16.09.19 til 23.03.20. Vi søker etter en person som kan skrive nyheter og reportasjer for papir- og nettutgaven. Du må ha blikk for nyheter, kunne levere publiseringsklare saker, og ha god språkføring.

Forskerforum er et nisjeorgan, men nisjen er bred, og redaksjonen er liten. Vi trenger derfor noen med høy arbeidskapasitet, som kan beherske flere stoffområder og sjangere. Du bør ha evne til å skape engasjement og vilje til å gå i dybden der det trengs mest. Søkerne bør ha særlig interesse for sektoren forskning og høyere utdanning – politikk, fagforening, arbeidsliv og forskerhverdagen. Aktuelle søkere må ha høyere utdanning og journalistisk erfaring.

Du må beherske

  • å skrive nyhetssaker og reportasjer
  • fotografering
  • publisering og presentasjon på nett
  • sosiale medier
  • å gjøre komplisert stoff lett tilgjengelig

Vi kan tilby

  • hyggelig fellesskap i moderne lokaler i Oslo sentrum
  • gode lønns- og arbeidsvilkår

Nærmere opplysninger om stillingen ved redaktør Kjetil A. Brottveit, , mob. 920 52 930 eller journalist/redaksjonssekretær Aksel Kjær Vidnes, , mob. 922 47 741.

Søknad med CV og referanser sendes til

Søknadsfrist: tirsdag 6. august 2019.

Forskerforum er et nyhets-, reportasje- og debattmedium for kunnskapssektoren. Forskerforum utgis av Forskerforbundet, landets største fag- og interesseorganisasjon for ansatte i forskning, høyere utdanning og kunnskapsformidling, med over 22 000 medlemmer. Forskerforum drives etter redaktørplakaten. Papirutgaven kommer ut med 10 nummer i året, mens nettutgaven Forskerforum.no oppdateres daglig. Redaksjonen er på fem personer. Forskerforum inngår i Forskerforbundets sekretariat med om lag 40 ansatte, i lokaler sentralt i Oslo.

  • Del denne siden: