Forskningspolitisk seminar 2017

(04.09.17) Forskerforbundet inviterer til forskningspolitisk seminar tirsdag 14. november 2017 på Hotel Bristol i Oslo. Årets seminar «Kampen om talentene» tar for seg rekrutteringsutfordringene i norsk forskning. Her finner du program og påmeldingsskjema.

Forskningspolitisk seminar 2017

(Forskningspolitisk seminar 2017) Forskerforbundet

Norge er under omstilling, og forskning er en nøkkel til å løse de store samfunnsutfordringene og sikre norsk konkurransekraft. Men hva hvis færre studenter og doktorgradskandidater ønsker seg en forskerkarriere? Hvordan går det med omstillingen til kunnskapssamfunnet da?

Årets forskningspolitiske seminar gjør opp status for norsk forskerrekruttering, og utfordrer politikere, institusjonsledere og forskere: Hva skal til for at forskertalentene faktisk velger seg en forskerkarriere?

Blant innlederne er kunnskapsministeren og representanter fra universitets- og høyskolesektoren samt Akademiet for yngre forskere, NIFU, Forskningsrådet, SINTEF, Telenor m.fl..

Forskningspolitisk seminar finner sted på Thon Hotel Bristol i Oslo, og varer fra kl. 10 til kl. 16. Seminaret avsluttes med fingermat og sosialt samvær.

Vi ønsker vel møtt til seminar!

#forskpol17