Vetle Hushagen ble medlem
nr. 20 000

Vetle Hushagen, student ved UiT Norges arktiske universitet i Tromsø, ble Forskerforbundets medlem nummer 20 000 da han nylig meldte seg inn. Vi gratulerer!

08.04.2016

Vetle Hushagen

Vetle Hushagen (bildet) er 22 år gammel og går andre året på bachelorstudiet i psykologi ved UiT, campus Tromsø. Om hvorfor han valgte å melde seg inn i Forskerforbundet, sier han:

– Grunnen til at jeg meldte meg inn i Forskerforbundet var for å få muligheten til å delta på kurset dere arrangerer i Toppkaraktersystemet.

Forskerforbundets leder Petter Aaslestad vil ta turen til Tromsø for å dele ut premien som er en elsykkel fra EcoRide. Aaslestad gratulerer så mye og sier at han syns det er ekstra gøy at det var en student som ble vinneren. Forskerforbundet satser på studentrekruttering og ønsker studentene velkomne som medlemmer.