AVLYST: Åpent frokostmøte om akademisk ytringsfrihet

På grunn av sykdom er overleveringen av Kierulf-utvalgets rapport utsatt. Vi må derfor avlyse vårt frokostmøte 25. mars.

(Anine Kierulf / Oddmund Løkensgard Hoel / Helene Ingierd / Klaus Mohn / Guro Lind)

Ekspertgruppa for akademisk ytringsfrihet legger fram sin rapport om akademisk ytringsfrihet i uke 12. Forskerforbundet inviterer i den sammenheng til et digitalt frokostmøte med presentasjon av rapporten og en paneldebatt om innholdet.

Dato: 25. mars 2022
Tidspunkt: 08:00 - 09:00
Sted: Digitalt arrangement
Påmeldingsfrist: 24. mars 2022

08:00

Rapporten om akademisk ytringsfrihet. Anine Kierulf presenterer konklusjoner og forslag til tiltak
Anine er jurist, førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo, spesialrådgiver for Norges institusjon for menneskerettigheter og leder for ekspertgruppen for akademisk ytringsfrihet.

08:20

Paneldebatt om rapporten – med
  • Oddmund Løkensgard Hoel (Sp, statssekretær Kunnskapsdepartementet)
  • Klaus Mohn (rektor Universitetet i Stavanger og styremedlem UHR)