AVLYST: Studentkonferansen 2020

(12.03.20) Forskerforbundets studentkonferanse 28.–29. mars er avlyst. Vi kommer tilbake med mer informasjon og eventuelt ny dato.

Deltakere på studentkonferansen 2019

(Deltakere på studentkonferansen 2019)

Vi inviterer til Forskerforbundets andre studentkonferanse 28.–29. mars på Thon Hotel Arena, Lillestrøm. Konferansen er gratis og forbundet dekker reise og opphold. Nå er programmet for konferansen klart!

Målet med studentkonferansen er at deltakerne skal få faglig påfyll og bygge nettverk på tvers av studiestedene, samt å velge et nytt studentutvalg i Forskerforbundet. Det blir to spennende dager med variert innhold.

I forbindelse med at det skal velges et nytt studentutvalg søker vi engasjerte studenter som ønsker å påta seg verv. Vi søker leder, nestleder og lokale studentrepresentanter.

Konferansen er åpen for alle studentmedlemmer, men det er et begrenset antall plasser (30 plasser). Studenter som stiller til valg til studentuvalget vil bli prioritert dersom konferansen blir fullbooket.

Program (pdf) / oppdatert 5. mars

Påmeldingsfristen var 2. mars