Studentkonferansen 2019

Vi inviterer til Forskerforbundets første studentkonferanse 23.–24. mars på Clarion Hotel The Hub i Oslo. Konferansen er gratis og forbundet dekker reise og opphold.

Målet med studentkonferansen er at forbundets første studentutvalg skal etableres, man skal få faglig påfyll og bygge nettverk på tvers av studiestedene. Det blir to spennende dager med variert innhold.

Les mer om studentutvalget her

I forbindelse med at det skal etableres et studentutvalg søker vi engasjerte studenter som ønsker å påta seg verv. Vi søker leder, nestleder og lokale studentrepresentanter.

Konferansen er åpen for alle studentmedlemmer, men det er et begrenset antall plasser (30 plasser). Studenter som stiller sitt kandidatur vil bli prioritert dersom konferansen blir fullbooket.

Påmelding (frist 1. mars)