Leder for ny forhandlingsavdeling

Forskerforbundet arbeider kontinuerlig med å styrke seg faglig innen tariff og forhandlinger. Det er av den grunn gjennomført en omorganisering for å styrke kapasiteten på området. Vi søker nå en strategisk tenkende og initiativrik leder til vår nyopprettede forhandlingsavdeling.

Søknadsfrist: 15. august 2024

Arbeids- og ansvarsoppgaver vil være: 

  • Lede forhandlingsavdelingen med 5 dedikerte medarbeidere 
  • Lede og utvikle tariffarbeidet i forbundet 
  • Jobbe strategisk og langsiktig for forbundets utvikling 
  • Være en konstruktiv bidragsyter i ledergruppa 

Aktuelle kandidater har relevant høyere utdanning og noen års ledererfaring. Vi ser etter deg med erfaring fra tariffarbeid og forhandlinger, og som er en god tallknuser med kunnskap om økonomiske beregninger knyttet til lønnsforhandlinger. Du må ha kjennskap til lov- og avtaleverk i arbeidslivet. 

Vår nye avdelingsleder evner å tenke langsiktig og har ambisiøse mål for Forskerforbundets fremtid. Du har god struktur og prioriteringsevne. Kommunikasjonsevnene er gode på både norsk og engelsk. 

Forskerforbundet kan tilby en utviklende lederstilling med varierte arbeidsoppgaver i et ambisiøst og faglig sterkt forbund i vekst. Arbeidsmiljøet preges av høy grad av trivsel og lite turnover. Det vil være gode betingelser knyttet til både avlønning og øvrige goder, inkludert kompetanseutvikling. Vi holder til i lyse, trivelige lokaler i Oslo sentrum. 

For eventuelle spørsmål, kontakt Compass Human Resources ved Anne Marit Heber Nærby på 924 49 114 eller Henrik Sandberg på 481 76 008.

Søknad med CV sendes via Compass. Søknadsfrist er 15. august 2024.

I henhold til GDPR ber vi deg ikke sende CV og andre personopplysninger direkte til kontaktpersonen. Søknader behandles fortløpende. 

Om arbeidsgiveren

Forskerforbundet er landets største og ledende fag- og interesseorganisasjon for ansatte i forskning, høyere utdanning og kunnskapsformidling. Forskerforbundet ivaretar medlemmenes lønns- og arbeidsvilkår samt forsknings- og utdanningspolitiske interesser. Forskerforbundet har over 25 000 medlemmer. Forskerforbundet er det naturlige valg av fagforbund for de som arbeider med forskning, undervisning, formidling og administrasjon av kunnskap. Forskerforbundets hovedmål er økt lønn, bedre arbeidsbetingelser og styrkede rettigheter for medlemmene. Forskerforbundet er medlem av hovedorganisasjonen Unio.