Nyheter fra Forskerforbundet

Solid vekst og medlemsrekord i 2021

(13.01.2022) Aldri før har så mange kunnskapsarbeidere vært organisert i Forskerforbundet. Med mer systematisk arbeid vil generalsekretær Birgitte Olafsen få enda flere med på laget.

Forskerforbundets lønnsstatistikk for 2021

(12.01.2022) Mandag 10. januar sendte vi ut spørreskjema for vår årlige lønnsstatistikk, via e-post til alle våre yrkesaktive medlemmer i ikke-statlige sektorer. Lønnsstatistikken er et av våre fremste hjelpemidler i tariffarbeidet, og vi setter derfor stor pris på om så mange som mulig svarer. Siste frist er...

Ledig stilling: Senior-/spesialrådgiver tariff (vikariat)

(08.01.2022) Vi søker etter en erfaren medarbeider som ønsker å jobbe for bedre lønns- og arbeidsvilkår for ansatte i utdannings- og forskningssektoren. Stillingen er et årsvikariat med mulighet for fast ansettelse. Søknadsfrist: 28. januar 2022.

Tid for en sterkere forskningsallianse

(04.01.2022) Forskningen skal løse de store samfunnsutfordringene og hjelpe Norge gjennom det grønne skiftet, men taper budsjettkamp etter budsjettkamp. I 2022 må forskningslobbyen bli sterkere, skriver Forskerforbundets leder Guro Elisabeth Lind i Khrono.