Seminar for stipendiater

Forskerforbundet arrangerer 24.–25. oktober et gratis seminar om stipendiaters lønns- og arbeidsvilkår, utfordringer i arbeidshverdagen og karrieren videre. Har du lyst til å bli med? Påmeldingsfrist 16. september.

03.09.2019

På seminaret tar vi opp aktuelle problemstillinger relatert til stipendiaters tilsettingsvilkår, både ved tilsetting og underveis i perioden, og retter blikket mot en videre forskerkarriere. Det blir satt av tid til diskusjon.

Dette seminaret holdes på norsk.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkommen, så kanskje du har lyst å invitere med deg en kollega? PS: Nye stipendiatmedlemmer tilbys gratis medlemskap ut 2019.

Nærmere informasjon program og påmelding til seminaret finner du her. Påmeldingsfristen er mandag 16. september, og du må logge deg inn med medlemsnummer for å melde deg på. Dersom du ikke er medlem (ennå) kan du sende en e-post til for å melde deg på seminaret.

Seminaret holdes på Quality Hotel Leangkollen i Asker. Seminaret er gratis og Forskerforbundet dekker reise og opphold etter nærmere regler.