Midlertidig ansatt? Velkommen til seminar 15. oktober

Hvilke rettigheter har du egentlig som midlertidig ansatt i UH-sektoren? Vi ser på lovverket – hva det sier og hvordan det praktiseres. Du får også innblikk i Forskerforbundets politikk og arbeidet for å redusere midlertidigheten i sektoren. Påmelding innen 3. september.

16.08.2019

Forskerforbundet inviterer til seminar om midlertidighet i statlig universitets- og høgskolesektor tirsdag 15. oktober på Christiania Qvartalet Møtesenter i Oslo.

På seminaret treffer du jurister og tillitsvalgte i Forskerforbundet. Det vil bli god mulighet til erfaringsutveksling, dialog og spørsmål. Har du konkrete spørsmål om ditt arbeidsforhold, er dette en god anledning til å få svar.

Seminaret er rettet mot medlemmer i midlertidige ansettelsesforhold ved de statlige universitetene og høyskolene. Seminaret er gratis og vi dekker reise.

Program og påmelding