Christel ble medlem nr. 22 000 - Forskerforbundet

Christel ble medlem nr. 22 000

Christel Nguyen, rådgiver ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, ble Forskerforbundets medlem nummer 22 000 da hun nylig meldte seg inn. Vi gratulerer og sender tursekk og gavekort!

27.02.2018

Osprey tursekk fra Forskerforbundet

(Osprey tursekk fra Forskerforbundet)

Christel NguyenChristel Nguyen er 34 år gammel og jobber som rådgiver ved  fakultet for miljøvitenskap og naturforvaltning.

Om hvorfor hun valgte å melde seg inn i Forskerforbundet sier hun:

– Her på NMBU ved MINA fakultet finnes det en veldig dyktig tillitsvalgt. I tillegg er det en veldig dyktig hovedtillitsvalgt. Jeg liker handlekraften de personene på NMBU utviser, de gode resultatene de har oppnådd i forhandlingene med arbeidsgiver og fordelene man har ved å være medlem i Forskerforbundet. Jeg ble medlem også fordi jeg fikk stilling som organisasjonskonsulent for lokallaget på NMBU.

Les mer om medlemskap i Forskerforbundet

Våre medlemsfordeler

Innmeldingsskjema

Verv en kollega – få vervepoeng