Seminar for stipendiater

Forskerforbundet arrangerer 26.–27. oktober et eget seminar om stipendiaters lønns- og arbeidsvilkår samt videre karriere. Har du lyst til å bli med? Påmeldingsfrist 28. september.

31.08.2017

Kurset tar opp aktuelle problemstillinger relatert til stipendiaters tilsettingsvilkår, både ved tilsetting og underveis i perioden, og retter blikket mot en videre forskerkarriere. Diskusjoner i plenum vil bli vektlagt.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkommen, så kanskje du har lyst å invitere med deg en kollega? Dersom kurset blir fulltegnet, vil medlemmer bli prioritert.

Nærmere informasjon om kurset finnes i programmet, som du finner her sammen med påmeldingsskjema. Påmelding innen torsdag 28. september, og du må logge deg inn med medlemsnummer for å melde deg på. Dersom du ikke er medlem kan du sende en e-post til for å melde deg på seminaret.

Seminaret er gratis og Forskerforbundet dekker reise og opphold etter nærmere regler.

Bekreftelse og praktiske opplysninger blir sendt den enkelte deltaker direkte etter at påmeldingsfristen er gått ut. I utgangspunktet bestilles det middag og overnatting til samtlige, så gi beskjed i kommentarfeltet hvis du ikke har mulighet for å overnatte eller delta på middag.

Vil du vite mer om stipendiaters rettigheter allerede før seminaret, les om vårt arbeid for stipendiater her.