Nytt om Forskerforbundets forsikringer

Vi har i disse dager lansert vår nye forsikringsportal. Den har fått utvidet funksjonalitet og et mer moderne uttrykk. I tillegg til å kunne kjøpe nye forsikringer finner du nå vilkår, forsikringsbevis og fakturakopier på Min side.

09.12.2015

Se selv på www.forskerforforbundet.no/forsikring

Min forsikringsside

Min forsikringsside har blitt ennå bedre. I tillegg til å kunne kjøpe nye forsikringer finner du vilkår, forsikringsbevis og fakturakopier.

Velg "Mine forsikringer" på Min side for å sjekke dine forsikringer.

Samlefaktura

Som du kanskje allerede har sett har vi nå samlefaktura på alle dine kollektive forsikringer.

To terminer

Med innføringen av samlefaktura vil alle de kollektive forsikringene faktureres to ganger årlig.

Reisekortene

Reisekortene er ikke lengre på fakturaen, men på et eget ark. Kortene har ingen utløpsdato, og det vil derfor ikke bli sendt ut nye reisekort årlig lengre.
Når du trenger nytt reisekort kan du finne det på Min side eller du kan kontakte Forskerforbundets forsikringskontor.

Vilkår på nettet

Vilkår vil ikke lengre sendes i posten, men gjøres tilgjengelig på Min side. Dette er både enklere, billigere og mer miljøvennlig.