Anders Folkestad gjenvalgt

Anders Folkestad ble av en enstemmig valgkomité innstilt som leder av Unio, og på Unios representantskapsmøte 11. desember ble han med akklamasjon gjenvalgt for to nye år.

18.12.2013

Unio-leder Anders Folkestad

(Unio-leder Anders Folkestad) Foto: Unio

Folkestad får med seg to nestledere i Unios politiske ledelse; Solveig Bratseth, nestleder i Norsk Sykepleierforbund, og Terje Skyvulstad, nestleder i Utdanningsforbundet.

– Unio er en stor og sterk organisasjon med svært dyktige tillitsvalgte og medlemmer. Dette er et godt grunnlag både for forhandlingsstyrke og for kvalitet i offentlig sektor, sier Anders Folkestad i en kommentar.

Unio har i økende grad fått medlemsinteresser i privat sektor, og Folkestad vil de neste to årene øke innsatsen på dette området.

– Unios fotfeste innenfor offentlig sektor er solid, og tiden er moden for å satse bredere. Som fagorganisasjon må vi konstant jakte på nye og bedre løsninger for både egne medlemmer og for samfunnet. Fag og fellesskap er Unios styrke, sier han.