Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

INFO IN ENGLISH? Find essential articles and documents in our  English section

/

English

Kurs: Emosjonell kompetanse i tillitsvalgtrollen (del 1)

Dato:
12. januar 2023
Tidspunkt:
09:00 - 12:00
Sted:
Zoom, WEBINAR
Påmeldingsfrist:
06. januar 2023
Antall plasser:
16

Følelser er vårt viktigste signalsystem som sier noe om hvem vi er og hva vi trenger. Så hvorfor er følelse likevel ofte stressende og forvirrende?

I denne kursrekken om emosjonell kompetanse i tillitsvalgtrollen vil du lære om stress og følelser, samt hvordan du kan forstå og møte egne følelser på en god måte. Det vil være en god blanding av undervisning, diskusjon og øvelser i alle modulene.

Webinaret består av tre etterfølgende moduler som kompletterer hverandre. Kursplass tildeles etter at påmeldingsfristen er utløpt, og vi forutsetter at du deltar på alle tre samlinger ved tildeling av kursplass.

Modul 1:  12. januar   2023, kl. 09–12

Modul 2:  16. februar 2023, kl. 09–12

Modul 3:  23. mars     2023, kl. 09–12

Målgruppe:

Kurset er rettet mot tillitsvalgte som ønsker å lære praktiske verktøy og øvelser til bruk i tillitsvalgtrollen. Det oppfordres til at deltakerne bidrar i diskusjoner, deler av seg selv og knytter innholdet opp mot rollen som tillitsvalgt underveis.

Kursholder er psykologspesialist Emma Johannessen fra IPR Oslo – Institutt for Psykologisk Rådgivning. 

 Emma Johannessen

Program

 • 12. januar 2023

  Modul 1 kl. 09–12

  Om å kunne legge merke til, forstå og informere deg av dine egne og andres følelser i arbeidslivet. Hvilke følelser kjenner ansatte på i arbeidslivet, hva foregår egentlig når folk er irriterte, frustrerte, stressa eller demotiverte, og hvordan dette kan hjelpe deg med å navigere som tillitsvalgt.

 • 16.februar 2023

  Modul 2 kl. 09–12

  Om å kunne håndtere og møte vanskelige følelser hos andre på en god måte. Hvordan vise forståelse, empati, og validere følelser hos andre på en måte som bygger relasjoner, reduserer gnisninger og får folk til å føle seg sett, forstått og møtt på en god måte. Modul 2 bygger videre på modul 1.

 • 23. mars 2023

  Modul 3 kl. 09–12

  Videre i dybden på å kunne håndtere og møte vanskelige følelser hos andre, men denne gangen mer på hvordan du kan sette tydelige og sunne grenser for deg selv og organisasjonen du jobber med. Modul 3 bygger videre på modul 1 og 2.

Du må logge inn for å melde deg på dette kurset.

Logg inn
 • Del denne siden: