Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

INFO IN ENGLISH? Find essential articles and documents in our  English section

/

English

Webinar: Fremtidsfullmakt

Dato:
31. august 2022 kl 15:00 - 15:45

Hva er fremtidsfullmakt, og hvordan kan du lage din egen? Nordea inviterer medlemmer av Forskerforbundet og Unio til webinar.

En fremtidsfullmakt sikrer deg, og dine nærmeste, at dine interesser og verdier blir ivaretatt dersom du en dag er ute av stand til å gjøre det selv.

Det er allikevel uklart for mange hva fremtidsfullmakt egentlig er, og hvordan man kan lage sin egen. Dette og mange andre spørsmål skal advokat og leder for Premium-juristene i Nordea Kristin Kruse sammen med sin kollega advokatfullmektig Marielle Løvland svare på i dette webinaret.  De skal se på de vanligste problemstillingene rundt fremtidsfullmakt, og du får en god innføring i hva du kan og bør gjøre. Etter endt webinar kan du lage din egen fremtidsfullmakt ved hjelp av mal og informasjon fra advokatene. I tillegg blir det en gjennomgang av alle bankfordelene medlemmer har tilgang til i Nordea.

Nordeas webinar er eksklusivt for deg som er medlem i Forskerforbundet eller et annet Unio-forbund, og varer i 45 minutter. Det vil bli anledning til å sende inn spørsmål underveis.

Mer informasjon og påmelding