Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

INFO IN ENGLISH? Find essential articles and documents in our  English section

/

English

Stipendiat? Meld deg inn og få gratis medlemskap ut året!

Ved å melde deg inn i Forskerforbundet nå, får du medlemskapet gratis ut 2022. I tillegg får du vår grunnforsikring gratis i samme periode. Ikke gå glipp av denne muligheten! Tips også gjerne en kollega.

Stipendiat? Vi spanderer!

(Stipendiat? Vi spanderer!)

Hvorfor velge oss?

Forskerforbundet organiserer til sammen mer enn 1600 stipendiater. Vi er også den eneste fagforeningen med en reell politikk for denne gruppa. Derfor er vi det naturlige valget for deg som er stipendiat. Her kan du lese våre råd til nye stipendiater.

Stipendiater betaler redusert kontingent etter kampanjeperioden. Det første året som medlem betaler du kun 25 % av ordinær kontingent, deretter 50 % så lenge du er stipendiat.

Vi arbeider blant annet for konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser for stipendiatene, en forskerutdanning med høy internasjonal kvalitet, bedre karriereplanlegging og flere faste førstestillinger.

Det er flere gode grunner til å melde seg inn. Her er noen:

  • Vi forhandler lønn for stipendiater og postdoktorer i sentrale og lokale forhandlinger.
  • Vi har medvirket til at startlønna for stipendiater har økt med 20 lønnstrinn på 15 år, og at postdoktorer har fått samme startlønn for andre førstestillinger.
  • Du blir ivaretatt i en eventuell arbeidskonflikt. Som medlem har du rett til hjelp fra din lokale tillitsvalgt og, om nødvendig, juridisk bistand.
  • Vi kjemper for at dine immaterielle rettigheter blir ivaretatt.
  • Forbundet kjemper for at du skal få bedre arbeidsvilkår, redusert midlertidighet og flere faste vitenskapelige stillinger.
  • Som medlem kan du delta på kurs og seminarer som er spesielt tilpasset stipendiater.
  • Forskerforbundet driver påvirkningsarbeid overfor myndigheter og institusjoner i saker som angår forskningsfinansiering, forskerutdanning, rettighetsproblematikk, akademisk frihet, arbeidsvilkår, lover og regelverk.
  • Vi sikrer deg en av markedets beste forsikringsordninger og gunstige bankavtaler.

* Ordinær pris (2022) for stipendiatmedlemskap er 128 kr. / mnd. i kontingent det første året og 167 kr. / mnd. for grunnforsikring.
* Tilbudet gjelder for stipendiater i organisert doktorgradsprogram, som ikke allerede er medlem av Forskerforbundet.

* Tilbudet gjelder i perioden 1. september til 31. desember 2022.
* Dersom du ikke ønsker å fortsette medlemskapet etter kampanjeperioden må du sende skriftlig utmelding til Forskerforbundet. I motsatt fall løper medlemskap og forsikring videre på ordinære vilkår fra 1. januar 2023.

  • Del denne siden: