Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

INFO IN ENGLISH? Find essential articles and documents in our  English section

/

English

Stipendiat?
Få gratis medlemskap ut året!

Nå har du muligheten til å få bedre kjennskap til Forskerforbundet, og et innblikk i det viktige arbeidet vi gjør for stipendiatene. Meld deg inn i Forskerforbundet og få gratis medlemskap ut året!

Du får også en gratis termokopp når du melder deg inn!

Hvorfor organisere seg?

Vi har spurt stipendiat Jorunn Simonsen Thingnes hvorfor hun mener at stipendiater bør organisere seg i Forskerforbundet? Se videoen her

Vi organiserer allerede mer enn 1 500 stipendiater, og har en egen stipendiatpolitikk.

Vi arbeider for konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser for stipendiatene, en forskerutdanning med høy internasjonal kvalitet, bedre karriereplanlegging og flere faste førstestillinger.

Melder du deg inn i Forskerforbundet nå får du medlemskapet gratis ut 2019. Du får også vår obligatoriske medlemsforsikring gratis i samme periode. Forsikringspakken består av livs-, uføre-, ulykkes- og kritisk sykdomsforsikring og koster ordinært 154 kr./mnd.

Noen av våre medlemsfordeler:

  • Du får bistand og veiledning fra Forskerforbundets tillitsvalgte og ansatte i spørsmål om dine lønns- og arbeidsvilkår.
  • Du får tilsendt fagbladet Forskerforum, som har 10 utgivelser per år.
  • Vi gir deg råd når du skal forhandle om lønn og betingelser ved ansettelse.
  • Forskerforbundets lokale tillitsvalgte representerer medlemmene i alle saker som har med arbeidsforholdet å gjøre, og deltar i de lokale lønnsforhandlingene.
  • Du får tilgang til Unios medlemsprodukter.
  • Vi arrangerer et årlig stipendiatseminar og andre spennende kurs.

Ordinær pris for stipendiatmedlemskap er 251 kroner per måned i kontingent og 154 kroner per måned for obligatorisk medlemsforsikring.

* Tilbudet gjelder for stipendiater i organisert doktorgradsprogram, som ikke allerede er medlem av Forskerforbundet.
* Tilbudet gjelder i perioden 1. september til 31. desember 2019.
* Dersom du ikke ønsker å fortsette medlemskapet må du sende skriftlig utmelding til Forskerforbundet. I motsatt fall løper medlemskap og forsikring videre på ordinære vilkår fra 1. januar 2020.

  • Del denne siden: