Bedre vilkår for forskning – bedre vilkår for deg

Vi har slått av en prat med noen av medlemmene våre, og latt oss inspirere av det spennende arbeidet deres. Vi har spurt om hva som er viktig for dem; i jobben og som medlemmer i Forskerforbundet.

Bedre vilkår for forskning – bedre vilkår for deg

Bli med oss ned i kjelleren på Kulturhistorisk museum og hør arkeolog Julian Martinsens tanker om arkeologifaget og hvorfor det er viktig å være fagorganisert.

Klikk her for å se filmen

Synes du botanikk er kjedelig? Charlotte Sletten Bjorå trenger bare ett minutt og 38 sekunder på å overbevise deg om det motsatte.

Klikk her for å se filmen

Hva brenner du for?

Vi har møtt fire av våre medlemmer for å høre hva som er viktig for dem i jobben og som medlem i Forskerforbundet.

Det må opprettes flere faste forskerstillinger
Cecilie Wingerei Lilleheil, tillitsvalgt i Forskerforbundet ved Universitetet i Oslo

Forskerforbundet arbeider for å sikre forskningens vilkår
Bjarne Koster Jacobsen, professor ved Institutt for samfunnsmedisin, UiT Norges arktiske universitet

Solar research contributes to fundamental human questions
Luc Rouppe van der Voort, professor in Solar Physics at the Institute of Theoretical Astrophysics, University of Oslo

Vi vet for lite om konsekvensene av miljøgifter
Vivian Berg, forsker og medlem av Forskerforbundet.